Translate

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Intamplari parfumistice, ep.1.Personaj principal: sotul meu.

N-am prea obisnuit sa va povestesc intamplari "din casa" dar nu ma pot abtine ca asta e mult prea funny. Sa va spun deci. 

Data si locul povestii: Ieri, 11.01.2013, atelier Les Essences d'Amelie.
Scop: Ambalare lot nou de Inception (ca in decembrie am vandut aproape tot :)
Protagonisti: eu si el, sotul meu. 


Eu umpleam sticle, el capsa pulverizatoare. Pentru cateva minute, liniste de mormant. 

El: Stii la ce ma gandeam? Cred ca Inception asta e cel mai fain dintre toate. 
Eu: really? (de cand iti plac tie parfumurile de femei, dragule? Si de ce??? Era foarte bine daca imi mentionai aspectul asta inainte de nunta totusi :)))
El: Da, imi place foarte, foarte mult. De fapt, acum in momentul asta imi place mai mult decat Zeus. Dar daca stau sa ma gandesc mai bine, nici nu stiu de ce imi place Zeus ca doar nu l-ai facut pentru mine, SOTUL TAU (despre asta cred ca v-am povestit, Zeus e facut pentru un prieten foarte drag). De fapt, ar trebui sa-ti fie rusine ca barbatu-tau n-are un parfum doar al lui facut DOAR PENTRU EL dar asta e alta poveste. (hopa :) )
Eu: Dar iubitu', ti-am promis unul in primavara asta. Doar pentru tine. 
El: Bine atunci. In situatia asta oare pare foarte ciudat (adica gay :)) daca imi manifest dorinta de a ma da cu Inception acum? 
Eu: hahahahahahahahahaahahahahahahahhahahahaha. Nu, iubitu, de ce ar fi ciudat daca te-ai da cu PARFUM DE FEMEI? :))))))

Bine, isi capseaza o sticla de parfum si purcede la treaba. Extrem de satisfacut imi spune ca se gandeste serios sa-l transforme in parfumul lui de zi. (what?

Dupa 3 ore: 
El: Miros foarte bine, nu-i asa?
Eu: Surprinzator, da. (pe pielea lui miroase complet diferit fata de toate pielile de femei pe care l-am simtit, are o aroma dulce-ierboasa extrem de appealing, mirosul de patchouli se reveleaza extrem de hot.)
El: (puppy eyes)
Eu: Bine, ia-ti o sticla cu tine acasa. E cadou de 11 ianuarie. (care n-are nici o semnificatie whatsoever :)))
El: Aaaa, multumesc. Stiam eu c-am ales bine cand m-am insurat :))))

Morala intamplarii este ceva una pe care eu o stiam din teorie dar n-am prea luat-o in considerare: parfumurile naturale sunt unisex. Nu exista un miros de barbati sau miros de femei. Parfumurile naturale interactioneaza cu chimia pielii purtatorului intr-un mod absolut  irezistibil si personal, miresmele esentelor folosite eliberandu-se treptat si invaluind purtatorul intr-o aroma unica si exceptionala. Niciodata nu m-am gandit sa testez Inception pe pielea unui barbat dar experienta de ieri mi-a demonstrat ca se potriveste de minune si are o aroma dementiala. 

You should try it :)