Translate

joi, 31 martie 2011

Samponare parfumata


De cateva saptamani mi-am schimbat din nou samponul. Parul meu se ingrasa foarte repede si trebuie sa-l spal tot a doua zi, ceea ce nu-mi convine deloc. S rade de mine si zice ca mai am par de trei dusuri si-o baie :)) Dar acuma de cand cu minunea asta de sampon cu rozmarin de la Cattier, am ajuns sa ma spal de 2 ori pe saptamana. Ce ziceti? Asta da reusita :) 

Eu:)
Ce voiam sa va spun de fapt, e ca mi-ar fi placut sa miroase altfel. Nu-mi displace mirosul dar parca prea miroase a plante. Asa ca eu m-am smecherit si inainte sa mi-l pun pe par, i-am adaugat 3 picaturi de ulei esential de mandarina si 2 picaturi ulei esential de palmarosa. Mi-am samponat parul frumos, l-am lasat asa vreo 3 minute. Rezultatul a fost un par frumos, stralucitor si foarte placut mirositor. Loved it ! Eu zic sa incercati si voi in cazul in care nu va place cum miroase samponul si totodata vreti sa va rasfatati cu o mica sedinta de aromaterapie.  :)

Pe de alta parte, uleiul esential de mandarina are un efect hipnotic si sedativ, contribuie la linistirea unei minti hiperactive si favorizeaza somnul linistit si odihnitor. Uleiul esential de palmarosa contribuie la regenerarea celulara, este echilibrant si reconfortant. Este recomandat in caz de stres si anxietate in special daca din aceste motive va simtiti nesigur si vulnerabil.