Translate

miercuri, 10 iulie 2013

Aproape personale...

De cateva zile simt nevoia sa va mai povestesc what's going on prin viata mea. Mi-ar placea sa scriu mai des dar parca se intampla ceva cu timpul si nu-mi mai ajunge. 

Lucrez de ceva timp la un ebook despre aromaterapie. Sper sa il lansam in vara anului asta. Va avea aproximativ 80 pagini si va contine o multime de retete aromaterapeutice interesante. O sa va dau mai multe detalii la momentul oportun.

Lucrez la un nou parfum de vara, un chypre fresh-citric somehow (cedru, lichen de prun, coniac, litsea cubeba, bergamota, portocala, mandarina, lime, grepfruit si inca cateva). Formula e gata dar parca nu sunt intotdeauna multumita de rezultat. Am zile si zile. In unele dimineti mi se pare cel mai frumos parfum de pe planeta iar in altele simt ca ii lipsesc o mie de aspecte. "Cobailor" mei le place dar nu intotdeauna ma bazez pe ei pentru ca, dupa cum bine v-ati dat seama, sunt subiectivi. Lor le place tot ce fac eu. It figures :)  

Lucrez la strategia de comunicare cu voi aici pe bloguri, pe facebook. Am un milion de ganduri pe minut si incerc din rasputeri sa ma adun si sa fac ce trebuie, sa va ofer continut interesant si de calitate, sa nu va plictisesc, sa nu ma abandonati, chestiuni de genul asta. Bineinteles, nu sunt sigura daca reusesc dar ma straduiesc.

Incerc sa nu iau campii cu noile reglementari UE in domeniul cosmeticelor. Cand credeam ca am terminat cu partea birocratica si ca totul este in legalitate 100% pac, apare minunea. Incep sa ma intreb daca nu cumva manufactura de parfumuri si cosmetice va deveni ceva de domeniul imposibilului in Romania. Si fie vorba intre noi, la cum merg lucrurile, nu m-as mira. 

Ne-am extins echipa cu un chimist. Daca e musai, cu placere.  Drept urmare, vreau sa extind gama de produse (voua ce v-ar placea?), vreau ca produsele Les Essences d'Amelie sa fie cat mai aproape de voi in fiecare oras din tara...Vreau, vreau, vreau.

Pe langa astea, mai fac inca un trilion de lucruri mai mult sau mai putin interesante.

Weekendurile le petrecem la tara printre pomi si flori si incercam sa ne reincarcam bateriile pentru o noua saptamana nebuna. Vacanta n-o sa avem anul asta, poate la anul...Intre timp, muncim ca cine stie, poate peste vreo 20 ani o sa-mi dau seama ca n-am facut-o chiar degeaba :)

Meanwhile, pe pagina noastra de facebook a inceput o mega-campanie de vara si anume: VARA CADOURILOR. Ideea e simpla: la fiecare comanda de parfumuri full-size, saptamanal veti primi cate un cadou diferit. Si asta pana la sfarsitul verii. 

Saptamana asta vedetele sunt apa florala de tei si apa florala de roinita. Despre ce sunt si la ce sunt bune, aici.Voi? :)