Translate

luni, 12 decembrie 2011

Povestea "Petite Anais"


Mereu m-am ghidat dupa ideea ca oamenilor buni li se intampla lucruri bune (most of the time) si sa cunoasca oameni la fel de buni si frumosi. Asa mi s-a intamplat si mie, o data cu pornirea blogului si prezenta online. Am cunoscut-o pe Ina, o bunatate de fata cum rar mi s-a mai dat sa intalnesc: sincera, calda, buna, saritoare, gata sa te ajute cu tot ce-i sta in putinta fara sa ceara nimic in schimb. Timpul a trecut, noi ne-am imprietenit si bineinteles, am facut un parfum special pentru ea. Singura ei dorinta a fost ca parfumul sa contina vanilie. Iar de aici incolo, mi-a dat mana libera :) 


Va dati seama ca nu e usor sa ghicesti gusturile cuiva in materie de parfumuri atunci cand trebuie sa pornesti de la un singur ingredient asa ca m-am tot focusat eu pe Ina ceva timp pana cand m-am gandit sa-mi largesc orizontul. Si micuta Anais era cea mai buna alternativa. Dulce, inocenta, pura...cu alte cuvinte minunata ! Inspiratia perfecta ! Iar parfumul s-a conturat nota cu nota devenind ceea ce mie mi se pare unul dintre cele mai reusite parfumuri din gama Les Essences d'Amelie: Petite Anais. 


Acesta contine: vanilie, cacao, benzoina, trandafir, portocala rosie, cirese, liliac. Are o aroma dulce-florala ce aminteste de copilaria parfumata cu prajituri vanilate si trandafiri. O deliciosenie :)


Si ca promotie de lansare, toate comenzile care contin un parfumel Petite Anais, beneficiaza de transport gratuit prin posta romana !


Enjoy !


Ina, iti multumesc din suflet ! <3