Translate

luni, 28 februarie 2011

Ce trebuie sa stim despre parfumurile naturale si finally..Les Essences D'Amelie !


Inainte de a cumpara un parfum natural trebuie sa luam in considerare anumite aspecte deoarece exista o diferenta enorma intre cele naturale si cele conventionale:
-datorita faptului ca parfumurile naturale sunt realizate strict din uleiuri esentiale, absolute, extracte cu dioxid de carbon, tincuri, infuzii si substante izolate din surse naturale care au un grad de volatilitate foarte ridicat, mirosul unui asemenea parfum va fi unul fin, discret care va dura undeva intre 4-5 ore in functie de tipul de piele al purtatorului (cu cat e mai uscata, cu atat dureaza mai putin).
-un parfum natural va mirosi diferit pe fiecare individ in parte datorita “chimiei” tipului de piele; este posibil ca un parfum sa aiba o aroma foarte placuta pe un anumit tip de piele si o aroma mai putin placuta pe un altul.
-parfumurile naturale nu numai ca au o aroma placuta dar si actioneaza aromaterapeutic la nivel fizic, mental si spiritual datorita uleiurilor esentiale din compozitie.
-parfumurile naturale trebuie tinute departe de surse directe de lumina si caldura tocmai pentru a preveni alterarea lor.
-NICIODATA nu apreciati aroma unui parfum natural imediat dupa pulverizarea lui pe piele/haine. Asteptati cel putin 10 minute pentru a-l “judeca”.
-parfumurile naturale trebuie aplicate pe pielea curata fara urme de crème, lotiuni, etc.
-NICIODATA nu frecati zonele pe care ati aplicat parfumul deoarece ii veti distruge aroma originala.
-parfumurile naturale sunt foarte potrivite pentru persoanele sensibile la mirosurile puternice care isi doresc altceva: o aroma naturala, fina si discreta in perfecta armonie cu mirosul natural al corpului fara a-i deranja pe cei din jur.
-toate parfumurile naturale au o aroma “botanica”, de plante, flori, radacini (un parfum natural nu va mirosi niciodata a “briza marii” -acest miros este obtinut cu ajutorul unui compus chimic sintetic numit “calone” sau “methylbenzodioxepinone”).
-unele parfumuri contin uleiuri esentiale cu potential alergen asa ca este recomandat ca inainte de a-l folosi sa faceti un test de alergie pe o portiune mica de piele.
Alina, iti multumesc din suflet
Dragii mei, dupa lupte seculare care au durat destul de mult, in sfarsit am reusit sa termin cateva dintre parfumelele mele dragi. Nu vreau sa-mi dau veleitati de mare parfumier dar sunt foarte multumita de ce a iesit pana acum. Am pus mult suflet si pasiune in ce am facut, am muncit la fel de mult ca sa pot sa-mi pun in practica ideile dar n-as fi reusit fara sprijin din partea unor persoane foarte dragi mie. Asa ca tin sa le multumesc din suflet iubitului meu scump,  familiei mele, dragei mele Andra, prietenului meu drag Lucian si Loredanei  pentru sprijin si sustinere. Nu stiu ce m-as fi facut fara voi, va multumesc din suflet ! So, let the game begin !

5 comentarii:

diana, te felicit din toata inima!
multa bafta si noroc in tot ceea ce ti-ai propus!
am ramas uimita la parfmurile din ceara. - TELEPATIA???? parca imi vine sa intind mana sa te felicit...

clara, nici nu stii cat de mult inseamna pentru mine..multumesc din suflet ! :*:*:*

My dear Diana, iti urez mult succes si vanzare multa:D. Se vede in parfum ca ai pus multa dragoste si , ca de obicei, ai vrut sa iasa perfect si asa a si iesit, cel putin from my point of view. Bafta in continuare! Andreea

imi place ce ai scris si mai ales ca, in sfarsit au aparut parfumurile. felicitari!