Translate

vineri, 6 ianuarie 2012

Organik.ro si beneficiile programului de afiliere

Click aici pentru reducere
Probabil ca ati observat ca in coloana din dreapta exista un banner dragut care va invita sa faceti cumparaturi cu 5% reducere din magazinul Organik.ro

Si acum sa va povestesc povestea lui :)

Organik.ro comercializeaza cele mai cunoscute produse cosmetice bio-organice de la marci de top: Weleda (pasta de dinti, creme, uleiuri), Ecocosmetics, Akoma (unt de shea), Earth Friendly Baby (produse cosmetice pentru ingrijirea bebelusilor), Essential Care, Florame (parfumuri naturale si cosmetice pe baza de uleiuri esentiale) si altele si este unul dintre primele magazine online bio de la noi. Este patronat de o mamica (bio) geniala pasionata de viata sanatoasa care a avut o idee minunata de a-si fideliza clientii: programul de afiliere. 

Ce inseamna asta pe scurt: 

Daca esti inscrisa ca utilizator pe site, iti plac produsele lor si le recomanzi mai departe prietenelor tale, Organik.ro ofera in numele tau, o reducere de 5% la prima comanda a oricarui client venit la recomandarea ta. And the best is yet to come: odata ce prietenele tale s-au inscris, tu vei primi 10% din cumparaturile lor de fiecare data cand acestea cumpara. 

Nu-i asa ca e absolut grozav? Mie mi s-a parut una dintre cele mai geniale idei din online-ul bio romanesc. :)

Bun, si acum sa vedem ce poti face cu bonusul. La partea asta exista doua optiuni: 
- ori il scazi din valoarea cumparaturilor tale de pe Organik.ro 
- ori, daca esti persoana juridica sau PFA, poti alege ca jumatate din bonus sa fie virati in contul tau bancar atunci cand suma depaseste 400 lei. 

Si ca sa fie si mai grozav, daca si afiliatii tai directi (cei care s-au inscris in urma invitatiei tale) vor invita la randul lor persoanele din cercul lor, mai castigi automat 5% din valoarea comenzilor afiliatilor indirecti.

Avantajele afilierii Organik.ro:

- beneficiezi de reduceri substantiale la cele mai renumite marci de produse cosmetice (in curand si Les Essences d'Amelie :)
- nu platesti nimic ca sa te inscrii pe site
- nu esti obligat sa cumperi atunci cand recomanzi produsele
- nu esti obligat sa generezi un volum minim de vanzari

Tuturor ne place sa vorbim despre cosmetice si produse de infrumusetare asa ca daca putem sa si beneficiem de reduceri facand asta, de ce nu? :) So, ce mai asteptati? :) Pentru inscrierea in program, click aici.

1 comentarii:

Eu folosesc de la Organik produsele Gamarde
Foarte eficiente:)