Translate

miercuri, 21 noiembrie 2012

Cu ce-mi ocup eu timpul

Saptamana trecuta am reusit sa notificam parfumurile solide la Ministerul Sanatatii. Analizele de laborator au iesit impecabil si pentru asta vreau sa ma felicit personal :)) Saptamana asta primesc si analizele pentru parfumurile lichide drept urmare le vom notifica si pe acestea. Tadaaaam ! :))Va povesteam in urma cu ceva timp ca intentionam sa schimbam imaginea Les Essences d'Amelie: logo, cutii, ambalaje, etc. Ei bine, nici nu va imaginati ce aventura e asta. 
De exemplu, am comandat un aparat care ma ajuta la sigilarea pulverizatorul pe sticla (astfel incat sticla sa nu mai poata fi umpluta ulterior - nu ma intrebati de ce, asa am visat eu intr-o noapte) acum O LUNA ! Credeti ca a ajuns la mine? Neaaah. Si vine din Italia, sa nu va imaginati ca l-am comandat la Polul Nord. 

De vreo doua saptamani ma chinui sa gasesc o firma care sa-mi inscriptioneze niste ambalaje (nu va spun inca ce:) Am trimis mailuri peste mailuri din care mi-au raspuns doar trei (asta e alta problema dar nu vreau s-o dezbat ca nu mai reusesc sa adorm pana dimineata de nervi.) Dintre astea trei am ajuns la o intelegere cu una. Am discutat pret, termene de plata, livrare, etc, da, se poate, rezolvam. Azi ma duc la sediul firmei sa le duc obiectul muncii. Cand ajung acolo, hop, nu se mai poate. Ca masina lor inscriptioneaza pixuri de obicei, nu ce vreau eu :)) Dar sa las totusi recipientul acolo sa faca niste probe cu masina de inscriptionat pixuri. 
Nu, nu ma intrebati de ce in prima faza mi-au zis ca se poate fara nici o problema. Si pentru mine e un mister misterios. Never mind, pana la urma am rezolvat in alt fel. 

Designerul munceste la site si la imagine, eu incerc sa-mi adun gandurile (care fie vorba intre noi, sunt imprastiate prin patru zari) sa pot sa spun ce-mi place si ce nu-mi place, ce vreau si ce nu vreau. Apoi, daca nu studiez imagine de produs, citesc legi si ordine referitoare la produsele cosmetice si punerea acestora pe piata. Bineinteles, cand termin si-mi zic ca am facut tot ce trebuia, mai observ vreun paragraf al vreunui alineat pe care l-am sarit si care-mi mai da de lucru vreo 2-3 ore. 

Nu mai pun in calcul timpul petrecut la atelier cu nasul in recipiente cu parfum. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta cand vom ambala sute de sticle pentru Sarbatori. 

Pe langa astea, tineti minte ca v-am povestit ca m-am maritat. In concluzie, am un sot. Care necesita atentie, mancare, etc. Dimineata cand ma trezesc ma rog sa mai fie ceva de mancare in frigider din ziua anterioara si sa nu trebuiasca sa petrec din nou dupa-amiaza la oale. Pentru ca efectiv nu am timp ! Praful in casa sa zicem ca e usor vizibil, rufele stau la uscat pe balcon de vineri, deci....

Dar, ce frumoasa este viata cand te trezesti dimineata....
Noapte buna !

4 comentarii:

De-abia astept sa vad cum ies!! Spor la treaba!

Esti amuzanta cand esti obosita as putea spune :)
Dar tu esti amuzanta de felul tau.

Spor la treburi si succes in rezolvarea lor. Imi inchipui cum miroase la tine in casa... mmm a parfumuri.. mmm. Si pe unde mergi tu, mirosul merge cu tine :)

sakura: Eu sunt amuzanta de felul meu in general doar ca pe blog incerc sa ma abtin :)
Da, ai dreptate, la mine in casa miroase mereu a ceva...daca nu ma parfumez cum deschid ochii, ard betisoare parfumate sau vaporizez uleiuri esentiale :)

Multumesc tare mult, tine-mi pumnii :)

Uhuuu,felicitari!Ia sa vezi tu ca toate-o sa-ti mearga struna,efortul nu-i nicicum in zadar.
Iar sotul,cu o zana a aromelor in casa,n-are ochi pentru praf.

Pupici!!!