Translate

marți, 19 februarie 2013

Despre

Diana Roman, fondatorul Les Essences d’Amelie a fost dintotdeauna atrasa de…miresme. Toate amintirile ei sunt legate de mirosuri. Fie ca este vorba despre perioada copilariei petrecuta in bucataria bunicii cu arome de portocale si scortisoara, fie ca este vorba de perioada feerica a adolescentei petrecuta alaturi de cel care a urmat a-i deveni sot invaluita in arome de trandafiri si frezii, florile si miresmele sunt cele care au condus-o pe drumul fara intoarcere al olfactivului.
Nascuta cu suflet de alchimist sub semnul Scorpionului, pasiunea ei pentru arome s-a transformat in obsesie si intr-o clipa a stiut: amintirile, jocurile mintii si nazuintele sufletului ei trebuiau transpuse in vapori de parfum natural.
Toate creatiile ei sunt influentate de pasiunea pentru aromaterapie, sinergii boeme, natural, muzica si arta.

Blogul Totul despre aromaterapie luat nastere la inceputul anului 2010 ca urmare a pasiunii Dianei pentru aromaterapie. Intre timp, lucrurile au evoluat iar acum intentionam sa-l transformam in cea mai bogata enciclopedie online despre aromaterapie si uleiuri esentiale din Romania.

„Cea mai mare dorinta a mea este ca esentele naturale sa va reintoarca sufletele si mintea la perfectiunea si frumusetea salbatica  a Naturii. Bun venit in lumea mea parfumata !

0 comentarii: